Rengøring efter håndværkere – renovering og nybyggeri

Efter en renovering eller i forbindelse med nybyggeri er der i sagens natur altid meget beskidt.
Vi kan hjælpe med rengøring efter håndværkere.

Typiske opgaver ved rengøring efter håndværkere

Du kender det sikkert. Støv alle vegne. Alt hvad man rører ved, er beskidt. Og det roder, så man tror, det er løgn. Bliver det mon nogensinde godt igen?

Selvfølgelig gør det det. Vi sørger for oprydning, grundig afvaskning af alle vindueskarme, paneler, vinduer og døre. Vi støver væggene af, polerer dine vinduer og foretager en særlig grundig støvsugning og vask af gulvet.

Om nødvendigt sørger vi også for afkalkning af sanitet, evt. tæpperens mv. Det hele kommer til at se flot og rent ud, så du kan glæde dig over dine nybyggede eller nyistandsatte lokaler.

Vi tilbyder både denne service til vores abonnementskunder og som separate opgaver. Så hvis du har haft besøg af håndværkere, og alt ser kaotisk ud, så kan vi hurtigt komme ud og gøre noget ved sagerne.

Rengøring i forbindelse med større byggeprojekter eller renoveringer

Vi har også hold, som kan rykke ud på byggepladser og levere slutrengøringen af lokalerne. Det kan enten gøres samlet eller i faser under forløbet. F.eks. ved større nybyggeri af etageejendomme kan der være behov for at rengøre de enkelte lejligheder i takt med at de bliver færdige, og der kan også være behov for løbende grovrengøring under bygge- og renoveringsarbejdet, rengøring af skurvogne m.m.

Vi kan komme med kort varsel og sørge for, at opgaven bliver løst hurtigt, så lokalerne bliver klar til overdragelse uden forsinkelser. Ring eller skriv til os for at høre nærmere om priser og praktiske detaljer.

Polish fås både i matte og blanke udgaver. Evt. kan gulvet efter polishbehandlingen high speed poleres, hvorved det det bliver helt blankt. Dette ses ofte anvendt i supermarkeder og gør gulvet meget nemt at renholde bagefter.

Scroll to Top