Oliebehandling af gulve – vi frisker dit gulv op, så det bliver som nyt

Vi kan rense dit trægulv eller klinkegulv op og give det en frisk oliebehandling. Eller vi kan tilbyde andre former for gulvpleje.

Oliebehandling af trægulv

Oliebehandlede trægulve skal holdes ved lige med frisk olie med jævne mellemrum. Hvis der er gået længe siden sidst, kan det evt. være en god idé at rense gulve op først, og det kan vi også klare for dig.

Vi giver dit trægulv den pleje, det har brug for. Det kan enten være alm. olie, eller som noget nyt på markedet kan vi tilbyde behandling med TIMBER natura – en imprægnerende olieerstatning, som kan anvendes overalt, hvor man i forbindelse med en renovering af et trægulv ville bruge olie.

Efter behandling med TIMBER natura, kan man anvende TIMBER renova til efterbehandling. Det lukker overfladen med en hård overflade og giver gulvet en let glans. Gulvet bliver desuden mere rengøringsvenligt bagefter. TIMBER renova kan også high speed poleres, så man opnår ekstra glans.

TIMBER produkterne er helt nyudviklede, og kan anvendes på alle typer af trægulve. Men det er naturligvis op til dig, hvilken behandling du ønsker. Vi kan levere alm. oliebehandling eller TIMBER behandling alt efter behag.

Oliebehandling af andre gulvtyper, bl.a. klinkegulve

Vi kan også tilbyde oliebehandling af klinkegulve eller andre gulvtyper, tillige med andre former for plejebehanding som f.eks. marmorrens m.m. Også her vil det ofte være en god idé med en oprensning først, med mindre det kun er kort tid siden, gulvet sidst fik en plejebehandling.

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for at give dit gulv den rigtige gulvpleje. Om det er oliebehandling eller anden form for behandling.

Scroll to Top