Polishbehandling

Opskuring af gulve og polishbehandling

Selv om et gulv vaskes ofte og behandles med de rigtige plejemidler, vil der med tiden trænge snavs ned i porer og sprækker. Derfor er der med jævne mellemrum behov for en egentlig gulvopskuring, så gulvet bliver renset ordentlig op.

Opskuring med skuremaskine

Når gulvet virkelig skal renses i bund, anvender vi en skuremaskine påsat en skuremåtte, som passer til den aktuelle gulvtype.

Vi anvender nogle specielle skuremåtter, som er yderst effektive, samtidig med at de er skånsomme over for gulvet.

Valg af sæber m.m. afhænger også af gulvtype. Der skal selvfølgelig en anden behandling til et lagergulv på en fabrik end til et linoleumsgulv i en kantine. Vi kender kemien og sørger for at anvende de rigtige materialer til opskuringen af dit gulv.

Polishbehandling af linoluem og andre gulvtyper

Hvis der er megen trafik på gulvet, kan det være en idé at lægge en beskyttende polish efter opskuringen. Dette er særlig aktuelt i forbindelse med linoleumsgulve, men også andre gulvtyper, herunder terrazzo og vinylgulve kan med fordel gives polishbehandling.

Også opskuring af trapper, inkl. polishbehandling

Vi opskurer også trapper i etageejendomme. Her er der i sagens natur høj trafik, og en opskuring en gang om året eller evt. to vil være med til at holde trapperne rene og pæne. Vi anbefaler at kombinere en trappeopskuring med at lægge polish på trappen bagefter – især, hvis det er en linoleumstrappe. Det beskytter mod snavs og gør desuden trappen nemmere at vaske og renholde fremover.

Opskuring og polish gør trapper nemmere at holde

Der bliver slæbt meget skidt og snavs ind fra gaden i en trappeopgang. Især i vintermånederne står det slemt til med sne, sjap og salt. Og det går hårdt ud over jeres trapper.

Har i linoleumstrapper, vil de hurtigt blive sorte og kedelige at se på, hvis de ikke får en opskuring fra tid til anden.

Scroll to Top