Rengøring af kontorer og erhvervslokaler

Rengøring af kontorer og andre erhvevslokaler som abonnementsrengøring er en af vores kernekompetencer.

Fleksible rengøringsløsninger

Der kan være stor forskel på rengøringsbehovet hos forskellige virksomheder. Nogle virksomheder har meget høj trafik og har derfor behov for grundig rengøring alle ugens hverdage. Andre har måske kun behov for rengøring en gang om ugen – typisk i weekenden.

Tilpassede arbejdsplaner

Det kan være, at der er områder, som kræver hyppigere rengøring end andre. F.eks. kan der være behov for rengøring af reception, kantine og sanitære områder hver dag, mens resten kan nøjes lettere rengøring til hverdag.

Evt. kan det også aftales, at virksomhedens medarbejder selv sørger for daglig aftøring, opvask mv. så der på denne måde kan spares på rengøringen. Variationerne er mange, og vi kan sammenstykke en rengøringsplan, som passer netop til dit behov.

Rene lokaler giver større arbejdsglæde og øger produktiviteten

Det er rart at komme om morgen til friske lokaler. Man får et friskt pust og kan koncentere sig om dagens opgaver. Indeklimaet vil naturligvis være bedre i ordentligt rengjorte lokaler. Når der kommer kunder på besøg, giver det et professionelt og imødekommende indtryk, at lokalerne ser godt ud og at alting er rent og pænt. Ofte er det den slags detaljer, som spiller en stor rolle for en virksomheds image udadtil.

Det ved vi, og vi gør derfor vores bedste for, at du altid vil få en god oplevelse, når du møder på arbejde om morgenen, samt at dine kunder får et positivt indtryk af de fysiske rammer i din virksomhed. Det giver både større arbejdsglæde og gør det nemmere for jer, at samle jer om arbejdet.

Scroll to Top