Rengøring af butikker og udstillingslokaler

Et andet klassisk område inden for abonnementsrengøring er rengøring af butikker. Vi har mange fleksible rengøringsmodeller at tilbyde.

En ren og pæn butik giver mere salg

Det siger næsten sig selv, at kunder vil undgå butikker, som virker støvede, og hvor gulvet ser beskidt ud.

Udstillingsvarer tager sig nu en gang bedst ud i flotte, rene omgivelser.

Derfor vil en god og stabil rengøring øge dit salg og give flere kunder i butikken.

Det er især opgaver som grundig støvsugning og vask af gulve samt polering af udstillingsvinduer, som gør den store forskel.

Vi laver arbejdsplanen, som du vil have den

Det fleste butikker vælger selv at stå for støvaftørring af deres udstillede varer samt udstillingsstativer og -hylder, når der ikke er travlt i butikken.

Det er helt fint med os. Vi laver blot en arbejdsplan, som tager dette med i betragtning. Så sparer du de penge og udnytter resurserne bedst muligt. Omvendt kan det være, at der altid er meget travlt i butikken, og at dine salgsassistenter bestemt ikke har tid til at foretage sig andet end at ekspedere kunder. I så fald kan vi bestemt også godt tage os af aftørring mv.

Det er også op til dig, hvor meget, der skal gøre ud af baglokalerne. Mange vælger selv at tørre lidt af, men vil gerne have os til at håndtere toiletter, køkken, samt gulvvask/støvsugning. Derudover håndterer de resten selv. Vi kan også tilbyde fuldservice, inkl. støvaftøring, bortskaffelse af affald m.m.

Med andre ord, kan vi sammensætte arbejdsplanen så den passer helt til dine behov. Ring til os eller kontakt os for at høre nærmere.

 

Scroll to Top