Rengøring & pris

De fleste virksomheder har fornuftigt nok fokus på deres forbrug. Prisen for at få løst den daglige rengøringsopgave er derfor et væsentligt parameter, når der skal vælges rengøringsfirma. Som så mange andre rengøringsselskaber kan vi levere rigtig mange forskellige services inden for rengøringsområdet, men rengøringsprisen skal være rigtig, derfor er vores fokus: At levere den bedst mulige rengøringsløsning, til den pris du ønsker!

Prisen på rengøring

Inden for rengøringsbranchen er det normalt, at man laver et fast abonnement på den rengøringsopgave, der skal løses, lidt i stil med et fasttids telefonabonnement. Når man nu kigger lidt nærmere på det er prisen på rengøring, logisk nok, som i alle andre servicefag, afhængig af den tid ”håndværket” tager at udføre. – Men hvad får du egentlig for dine penge? Måden tidsforbruget, og derfor prisen bliver sat på, er ofte at virksomheden får besøg af en rengøringskonsulent/ sælger, som stiller spørgsmålet: Hvad skal der gøres? I går en runde i virksomheden, du fortæller ham, hvad der skal gøres her og der, herefter går sælgeren hjem, laver en plan, beregner det estimerede tidsforbrug på opgaven, og på baggrund af det sender dig et tilbud på rengøringsopgaven. Du modtager tilbuddet, ser prisen, og tænker, det var da godt nok dyrt, i forhold til det vi betaler i dag, så det kan nok ikke betale sig at ændre på det. Efterfølgende bliver du selvfølgeligt kontaktet af sælgeren, og må meddele ham, at det desværre ikke bliver i denne omgang, men hvis der opstår et behov engang ude i fremtiden…

Vi laver arbejdsplanen, som du vil have den

Det fleste butikker vælger selv at stå for støvaftørring af deres udstillede varer samt udstillingsstativer og -hylder, når der ikke er travlt i butikken.

Det er helt fint med os. Vi laver blot en arbejdsplan, som tager dette med i betragtning. Så sparer du de penge og udnytter resurserne bedst muligt. Omvendt kan det være, at der altid er meget travlt i butikken, og at dine salgsassistenter bestemt ikke har tid til at foretage sig andet end at ekspedere kunder. I så fald kan vi bestemt også godt tage os af aftørring mv.

Det er også op til dig, hvor meget, der skal gøre ud af baglokalerne. Mange vælger selv at tørre lidt af, men vil gerne have os til at håndtere toiletter, køkken, samt gulvvask/støvsugning. Derudover håndterer de resten selv. Vi kan også tilbyde fuldservice, inkl. støvaftøring, bortskaffelse af affald m.m.

Med andre ord, kan vi sammensætte arbejdsplanen så den passer helt til dine behov. Ring til os eller kontakt os for at høre nærmere.

Er vi anderledes?

Måske – måske ikke, men en ting er sikkert, vores tilgang til håndværket rengøring er i hvert tilfælde anderledes, end scenariet beskrevet ovenover, for vi ønsker faktisk: At levere den bedst mulige rengøringsløsning, til den pris du ønsker!

Pris = kvalitet?

For mange organisationer og virksomheder kan der være store besparelser at hente på rengøringen, uden at dette nødvendigvis betyder en mærkbar nedgang i rengøringskvaliteten. Når det kommer til stykket, skulle resultatet af et rengøringsabonnement helst ikke, som det gør sig gældende når man tegner et telefonabonnement, ende i tid brugt på rengøring, men snarere med rene lokaler. Så når vi snakker rengøring, er det i høj grad væsentligt at kigge på, hvad det egentlig er, man får for sine penge. En professionel konsulent fra Clean Danmark kan ganske gratis, hjælpe dig med at udarbejde den rigtige rengøringsløsning, som uden at skabe scener i hverdagen, give den ønskede besparelse eller en bedre udnyttelse af de resourcer der i dag bruges på området.

Hvis du virkelig vil vide om vi er anderledes – ring tlf. 3672 0101.

Scroll to Top