Polish i abonnement

Hvorfor polishbehandling?

Gulvbelægninger såsom linoleum har brug for pleje og omsorg for at holde sig pæne i mange år.

Når man vælger at give dem polish som beskyttelse, vil man få en smudsafvisende overflade som står imod snavs, og om vinteren salt og sjap, bedre.

En nylagt polish gør også at overfladen har glans, og derfor ser pænere ud.

Spar penge med løbende vedligeholdelse

Noget af det største arbejde med en opskuring er at rense gammel polish af, især hvis der er gået for lang tid siden sidste opskuring og polishbehandling.

Hvis den gamle polish bliver slidt igennem, vil der trænge vand og snavs ned i sprækkerne, og det vil på sigt ødelægge både polish og linoleum.

Det er besværligt er dermed dyrt og rense op, og i værste fald kan linoleumsbelægningen tage varig skade.

Sørger I derimod for at få renset op og lagt ny polish på med jævne mellemrum, er arbejdet meget mindre og som bonus har i hele tiden pæne trapper/gulv at glæde jer over.

Ikke kun til linoleumsbelægninger

Det er ikke kun linoleumsbelægninger, som har gavn af en opskuring. Også sten eller fliser kan med tiden blive mørke og triste, hvis ikke de skures op fra tid til anden, og det er også muligt at lægge polish på sten eller fliser. Det er ligeledes smudsafvisende og gør gulvet nemmere at renholde.

Nogle gulve har vinylbelægning, evt. med struktur for at gøre dem skridsikre. De kan også skures op med et godt resultat og give polishbehandling.

Scroll to Top